OM OS

Om Livingcozy

Livingcozy er en web-shop, med boliginteriør, og et udvalg af "to wear" varer. Du vil kunne møde os på livsstilsudstillinger, hvor vi vil have et udvalg med af boliginteriør og møbler.

Vi elsker at inspirere, for os er interiør dét, der gør forskellen. Med interiør skaber vi stemning og hygge med personlighed. Det giver os mulighed for at sætte scenen til enhver situation; Torsdag eftermiddag med familien, Lørdag aften på terrassen med rødvinsglasset og søndag formiddag, hvor duften af kaffe er indledningen til et par tiltrængte timer med ro i dit hjem.  

For mig er det et must, at jeg føler mig godt tilpas i mit hjem. Det sker ofte, at jeg drager naturen med ind i hverdagens funktionelle rum. Det er netop dét der gør det for mig. 

Den enkelte skandinaviske livsstil, det rustikke og naturlige materialevalg skaber balance og autenticitet. Det tunge mod det lette, det mørke mod det lyse og det rå mod det fine.

Med Livingcozy vil jeg inspirerer dig, gøre det nemt for dig at skabe rum, der giver dig værdifulde stunder og øjeblikke.

Du ved bedst af alle, hvad der netop gør dig glad. Og hvilke værdier, der betyder noget for dit liv.

Diana Rose Thorsen
"Hygge, COZY stemning og SMUK boligtilbehør, er nogle af de værdier, der gør mig glad, det er med til at skabe min livsstil.” 

Diana Rose Højer Thorsen
Ejer af Livingcozy.dk